فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی خرچنگ

-مزایای خرچنگ برای زنان باردار

با وجود مراقبت هایی که باید انجام شود، برخی از مزایای خوردن خرچنگ، برای زنان باردار، عبارتند از:

– سرعت بخشیدن به رشد جنین

– تقویت سیستم ایمنی بدن شما

– جلوگیری از کم خونی

– تقویت استخوان ها

مواد غذایی موجود در خرچنگ، بسیار متراکم و قابل توجه است و می تواند علاوه بر ویتامین A، ویتامین D و آهن، مقدار زیادی از پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ را فراهم کند. در نهایت، خرچنگ، نسبتا کم کالری و دارای چربی اشباع شده است، بنابراین شما با خوردن آن می توانید خاطر جمع باشید که هیچ وزنی اضافه نمی کنید.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی خرچنگ

-خوردن خرچنگ و احتیاط برای زنان باردار

به عنوان یک زن باردار، قبل از خوردن خرچنگ، راهنمایی ها و دستورالعمل های متعددی وجود دارد که به منظور حفظ سلامتی خود و جنین تان، باید به آنها توجه کنید.

– گونه هایی از خرچنگ، را انتخاب کنید که دارای جیوه کمتری هستند.

– از اخبار مربوط به توصیه های اخیر ماهی مطلع شوید تا بدانید که خرچنگ های تحت پوشش محلی به هیچ وجه آلوده نیستند.

– از خوردن هر گونه خرچنگ خام یا سوشی (یا هر غذای دریایی خام) اجتناب کنید.

– موارد بهداشتی را از مرحله شستشو و تمیز کردن تا پختن خرچنگ، حفظ کنید.

ا- ز مصرف خرچنگ منجمد شده یا یخ زده پرهیز کنید

خرچنگ آب شیرین ایران

خرچنگ یا شاه میگوی ارس، محصولی از آب های شیرین ایران است که فصل صید آن دوره ای در بازه ی نیمه ی خرداد تا نیمه ی دی ماه است و در این مدت به بازار عرضه می شود.

گفتنیست این محصول لذیذ تنها مختص صادرات بوده و عرضه ی آن به بازار داخلی در دستور کار مجموعه نیست.

این محصول در بسته بندی های 5 کیلوگرمی، به طور زنده و در اندازههای 5 تا 10 عدد بر کیلوگرم، 10 تا 15 عدد بر کیلوگرم و 15 تا 20 عدد بر کیلوگرم موجود می باشد.

بازو و دم این شاه میگو بسیار لذیذ و پرطرفدار است.

-بسته بندی مواد غذایی با استفاده از پوست خرچنگ و فیبر درختان

با استفاده از پوست خرچنگ و فیبر درختان ماده جدیدی را ساختند که جایگزین مناسبی برای بسته بندی پلاستیکی مواد غذایی محسوب می شود.

میزان نفوذپذیری این ماده جدید در برابر اکسیژن در مقایسه با برخی از انواع پلی اتیلن ترفتالات (PET) که متداولترین نوع پلاستیک مورد استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی است، 67 درصد کمتر بوده و در نتیجه این ماده گزینه بسیار مناسبی برای نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی محسوب می شود.

سلولز و کیتین متداول ترین انواع پلیمر زیستی موجود در طبیعت هستند. محققان به منظور به کارگیری این مواد برای بسته بندی ابتدا نانوفیبرهای سلولز و کیتین را در دو محلول آبی مجزا مخلوط کرده و سپس این محلول ها را به صورت لایه ای روی یکدیگر اسپری کردند. پس از خشک شدن، این لایه ها یک ماده انعطاف پذیر و مستحکم را ایجاد کردند.

از آنجا که نانوفیبرهای کیتین دارای بار مثبت بوده و نانوکریستال های سلولز بار منفی دارند، این مواد پیوندهای بسیار قوی برقرار می کنند که مانع ورود هرگونه گاز به ساختار آن ها می شود.

این ماده با محیط زیست سازگار است و کارآیی بهتری از PET دارد. با وجود این برای استفاده صنعتی از این ماده لازم است روش های اقتصادی برای تولید انبوه آن به کار گرفته شود و توسط صنایع بسته بندی نیز مورد قبول واقع شود.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی خرچنگ

Digital StillCamera

نکاتی درباره خرچنگ ها :

خرچنگ جانوری است که دارای چنگال های بلند بوده و در آب زندگی می کند.

خرچنگ ها در خشکی هم می توانند راه بروند. اما به یک پهلو حرکت می کنند.

در زبان عربی به خرچنگ سرطان می گویند.

خرچنگ ها یک جفت شاخک بزرگ و یک جفت شاخک کوچک دارند.

یک جفت چشم ، یک جفت فک بالا و دو جفت فک پایین دارند.

دارای پنج جفت پا هستند. که دو پای اول انبرک دار برای گرفتن شکار است.

زندگی خرچنگ ها :

طبیعت خرچنگ ها به گونه ای است که در فصل سرما به زیر شن و ماسه های لب دریا و یا در کف دریا می روند.به همین نسبت به هنگام گرم شدن هوا سر از شنها برداشته و به بیرون از آب می ایند.آنها برای دریافت یکسری ویتامین های خاص مورد نیاز بدنشان به زیر آفتاب رفته و در واقع حمام آفتاب می گیرند.

به علت اینکه گاهی به خاطر سرما 3- 4ماه بیرون از شنها نمی آیند، برای دریافت ویتامین ها و انرژی مصرفی شان گاهی تا چند روز در زیر آفتاب مستقر می شوند.تصاویری که در زیر مشاهده می کنید مربوط به فصل گرما در کالیفرنیا است.در این زمان خرچنگ ها به بیرون آمده و مشغول افتاب گرفتن می شوند.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی خرچنگ

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!