google-site-verification: google71824fed87a2f1e4.html

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی سیر

-مضرات سیر

مصرف سیر بی‌خطر است. مصرف سیر می‌تواند موجب ایجاد بوی بد دهان و بدن بشود (بعد از خوردن سیر، احتمالا باید به دنبال روش‌هایی برای از بین بردن بوی سیر باشید!). مصرف زیاد سیر خام (مخصوصا با معده‌ی خالی) می‌تواند موجب ناراحتی معده، باد معده و تغییراتی در باکتری‌های روده‌ای بشود.

لمس‌کردن سیر حین آشپزی یا مصرف موضعی سیر می‌تواند موجب حساسیت پوستی، سوختگی و تاول زدن بشود.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی سیر  -خواص سیر برای معده؛ جلوگیری از پیشرفت سرطان معده   آلیل مرکاپتوسیستئین موجود در سیر می‌تواند در جلوگیری از پیشرفت سرطان معده موش‌ها مؤثر باشد. آلیل مرکاپتوسیستئین با فعال‌کردن آنزیم کاسپاز و پروتئین کیناز موجب مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.  - جلوگیری از پیشرفت سرطان روده‌ی بزرگ  جلوگیری از پیشرفت سرطان روده بزرگ، از دیگر خواص سیر است. دی‌آلیل دی‌سولفید و آلیل مرکاپتوسیستئین موجود در سیر توانستند با توقف رشد سلول‌های سرطانی و افزایش مرگ آنها، موجب توقف رشد تومورهای روده‌ی بزرگ در موش‌ها بشوند.  دی‌آلیل دی‌سولفید با فعال‌کردن پروتئین ERK چرخه‌ی رشد تومورها را برهم می‌زند. آلیل مرکاپتوسیستئین با فعال‌کردن پروتئین JNK1 و آنزیم کاسپاز موجب افزایش مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.  -پیشگیری از سرطان مثانه  سیر با تحریک دستگاه ایمنی و سم‌زدایی بدن موش‌ها از عوامل سرطان‌زا توانست از رشد تومورهای مثانه در آنها جلوگیری بکند. سیر فعالیت ماکروفاژ‌ها (درشت‌خوارها) و لنفوسیت‌ها را افزایش می‌دهد. این دو به سلول‌های درگیر سرطان مثانه حمله می‌کنند. سیر با فعال‌کردن آنزیم‌ آنتی‌اکسیدانی CYP2E1 بدن را از عوامل سرطان‌زا پاک می‌کند.  -کمک به درمان آلرژی  عصاره‌ی سیر می‌تواند از بروز واکنش‌های آلرژیک در موش‌ها جلوگیری بکند. اِتیل استات موجود در عصاره‌ی سیر می‌تواند پروتئین FceRI دستگاه ایمنی را به‌طور مستقیم متوقف بکند. این پروتئین با آزادکردن عوامل التهابی با بروز واکنش‌های آلرژیک ارتباط مستقیمی دارد. عصاره‌ی سیر با مهار آزادشدن هیستامین می‌تواند از بروز واکنش‌های آلرژیک جلوگیری بکند.  - خواص سیر برای پوست؛ محافظت از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش   سیر با تحریک سلول‌های ایمنی، در مراقبت از پوست در برابر اثرات مخرب پرتوهای فرابنفش مؤثر است. زمانی‌که فرد در معرض پرتوهای فرابنفش قرار بگیرد، یوروکانیک اسید موجود در پوست تغییر کرده و عملکرد دستگاه ایمنی را متوقف می‌کند. عصاره‌ی سیر با کاهش غلظت یوروکانیک اسید در موش‌ها از کاهش فعالیت دستگاه ایمنی جلوگیری کرد.  ۲۷. خاصیت ضدپیری  درمان موضعی درازمدت با عصاره‌ی سیر می‌تواند خاصیت ضدپیری داشته باشد. زیرا سیر موجب افزایش رشد و طول عمر سلول‌های پوست می‌شود. افرادی که سیر مصرف می‌کنند، نسبت به سایرین سلول‌های پوست سالم‌تری دارند.     آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر از آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کنند. همچنین سیر با خاصیت آنتی‌اکسیدانی‌اش موجب رشد سلول‌ها و به تأخیر انداختن پیری می‌شود.  - کمک به درمان ضایعات پوستی  سیر می‌تواند ضایعات پوستی مانند پسوریازیس و اگزما را درمان بکند. فعال‌شدن ترکیبی به‌نام NF-kB با بروز ضایعات پوستی در ارتباط است. این ترکیب توسط رادیکال‌های آزاد، عوامل سرطان‌زا و پرتو فرابنفش فعال شده و موجب بروز التهابات می‌شود.  اس‌آلیل سیستئین موجود در سیر با مهار رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو در مدل سلولی و مطالعات انسانی، از فعالیت NF-kB جلوگیری می‌کند.  - کمک به درمان جای زخم  سیر به درمان زخم‌های کلوئیدی (فزون‌گوشت) کمک می‌کند. این زخم‌ها نوعی زخم‌های سخت هستند که در اثر رشد بیش‌ازحد کلاژن موجود در پوست اتفاق می‌افتد. سیر می‌تواند بر فاکتورهای رشد، نیتریک اسید و آنزیم‌های مؤثر بر تولید کلاژن اضافی اثر بازدارندگی داشته باشد.  خواص سیر برای مو؛ کمک به کاهش ریزش مو یا طاسی  ژل سیر همراه با کرم استروئید می‌تواند به درمان بیمارانی که از ریزش مو رنج می‌برند، کمک بکند. ریزش مو ممکن است در اثر حمله‌ی سلول‌های دستگاه ایمنی به فولیکول‌های مو اتفاق بیفتد. دی‌آلیل دی‌سولفید موجود در سیر می‌تواند از واکنش‌های خودایمنی جلوگیری کند و با افزایش سلول‌های سرکوب‌کننده‌ی دستگاه ایمنی رشد موها را تحریک بکند.  - کاهش سطح کلسترول  سیر می‌تواند با کاهش ساخت کلسترول در کبد، کلسترول کامل و لیپوپروتئین با چگالی پایین یا کلسترول بد را کاهش بدهد. کلسترول بد در رگ‌های خونی لخته می‌شود و خطر بروز حملات قلبی و سکته‌ها را افزایش می‌دهد.  در مطالعه‌ای سیر توانست با غیرفعال‌کردن آنزیم‌های تولیدکننده‌ی کلسترول در ۷۰ بیمار دیابتی، سطح کلسترول آنها را کاهش بدهد.  - پیشگیری از چاقی  براساس مطالعات انجام‌گرفته بر روی موش‌ها سیر می‌تواند با کاهش وزن و تجمع چربی، خطر چاقی را کاهش بدهد. در مطالعات جانوری سیر پروتئین‌هایی را در بافت چربی، کبد و عضله فعال می‌کند که می‌توانند مواد مغذی را به‌جای انرژی، به گرما تبدیل بکنند.  آجوئن موجود در سیر با کاهش بافت چربی در موش‌ها از چاقی پیشگیری می‌کند. آجوئن موجب تولید هیدروژن پراکسید می‌شود. هیدروژن پراکسید آنزیم‌هایی (پروتئین کیناز) را فعال می‌کند که باعث نابودی سلول‌های چربی می‌شوند.  -کمک به درمان دیابت   دیابت در اثر ژنتیک، چاقی، کلسترول بالا، فشار خون بالا یا قند خون بالا بروز می‌کند. مقاومت به انسولین زمانی اتفاق می‌افتد که دیگر بدن‌ نتواند نسبت به انسولین واکنش بدهد. این امر موجب افزایش سطح قند خون و افزایش خطر ابتلا به دیابت می‌شود.  سیر مقاومت‌به‌انسولین، قند خون و کلسترول را در بیماران دیابتی کاهش می‌دهد. سیر با کاهش فعالیت آنزیم‌های فسفاتاز و آمینوترانسفراز مؤثر در انتقال گلوکز به کبد موجب کاهش قند خون در موش‌ها شد.  همچنین سیر مانع از فعالیت آنزیمی می‌شود که داروی CYP2E1 را در کبد تجزیه کرده و از این طریق نیز مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد. این آنزیم درنهایت می‌تواند با افزایش استرس اکسیداتیو عملکرد انسولین را مختل بکند.  - تقویت حافظه  سیر موجب افزایش هورمون سروتونین در مغز می‌شود. سروتونین یک انتقال‌دهنده‌ی عصبی است که موجب افزایش عملکرد شناختی افراد می‌شود. روغن سیر از طریق افزایش رشد نورون‌ها موجب تقویت حافظه و عملکرد شناختی در موش‌ها می‌شود.  - طعم بی‌نهایت لذیذ و استفاده‌ی آسان  مورد آخر جزو خواص سیر برای سلامتی نیست، اما باز هم مهم است. این واقعیت است که گنجاندن سیر در رژیم غذایی فعلی‌تان بسیار آسان است و (طعم بی‌نظیری به غذا می‌دهد).  سیر تکمیل‌کننده‌ی طعم بیش‌تر خوراک‌های لذیذ، به‌ویژه سوپ‌ها و سس‌ها است. هم‌چنین طعم قوی سیر می‌تواند دستور پخت غذاهای بی‌مزه را متحول کند. سیر در اشکال مختلف موجود است، از حبه‌ی کامل و سس‌های یک‌دست گرفته تا پودر و مکمل‌هایی مانند عصاره و روغن سیر.  فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی سیر

سیر خاصیت ضدانعقاد خون دارد. بنابراین مصرف مقادیر بالای آن همراه با داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و وارفارین ممکن است تداخل داشته باشد. مصرف مکمل‌های سیر باید ۷ روز قبل از انجام عمل جراحی متوقف بشود تا از بروز هرگونه عوارضی پیشگیری بشود.

مقدار توصیه‌شده‌ی مصرف سیر در بزرگسالان ۴ گرم (۱ یا ۲حبه) سیر تازه در روز، ۲ تا ۳ عدد قرص ۳۰۰ میلی‌گرمی از پودر سیرخشک‌شده در روز یا ۷٫۲ میلی‌گرم عصاره‌ی سیر در روز است.

ترکیب فعال آلیسین تنها وقتی تشکیل می‌شود که سیر به‌صورت خام، له یا خرد و بعد مصرف شود. اگر قبل از له‌کردن آن را بپزید، دیگر همان اثرات سیر خام را نخواهد داشت. برای همین، بهترین روش این است که آن را به‌صورت خام مصرف کنید، یا قبل از افزودن به غذا آن را له و خرد کنید و بگذارید مدتی بماند.

روش مورد علاقه‌ی من برای مصرف سیر این است که چند حبه‌سیر تازه را له کنم، بعد با روغن زیتون طبیعی ممتاز و کمی نمک مخلوط کنم. این سس سالادی سالم و بسیار مطبوع است.

هزاران سال است که اعتقاد به خاصیت سیر به‌ویژه خواص دارویی سیر وجود دارد

-خواص سیر ترشی برای فشار خون بالا

خواص سیر ترشی چند ساله بیشتر بوده و برای بیماران قلبی و مبتلا به فشار خون بالا مفید می باشد. اشخاصی که یبوست، فشار خون پایین، بواسیر، آلرژی و معده ضعیفی دارند و یا گرم مزاج هستند به جای مصرف سیر که برایشان مضر است، از سیر ترشی استفاده نمایند. سیر ترشی بودار که ترکیبات گوگردی آن از بین نرفته برای بدن مفید می باشد. ضد ویروس، ضد سرطان، دفع سموم از کبد و سرعت بخشیدن به روند هضم غذا از دیگر خواص سیر ترشی می باشند اما بایستی در مصرف آن زیاده روی نکرد.

از خواص سیر ترشی می توان به این مساله اشاره کرد که آنتی اکسیدان قوی موجود در سیر، رادیکال آزاد را که باعث بیماری می‌شود خنثی می‌کند.

از دیگر فواید سیر ترشی می توان به ویتامین‌های B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن موجود در سیر اشاره کرد. این ویتامین B موجب کارکرد مناسب روده می شود. همچنین فسفر موجب در سیر ترشی در ازدیاد حافظه موثر است.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی سیر  -خواص سیر برای معده؛ جلوگیری از پیشرفت سرطان معده   آلیل مرکاپتوسیستئین موجود در سیر می‌تواند در جلوگیری از پیشرفت سرطان معده موش‌ها مؤثر باشد. آلیل مرکاپتوسیستئین با فعال‌کردن آنزیم کاسپاز و پروتئین کیناز موجب مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.  - جلوگیری از پیشرفت سرطان روده‌ی بزرگ  جلوگیری از پیشرفت سرطان روده بزرگ، از دیگر خواص سیر است. دی‌آلیل دی‌سولفید و آلیل مرکاپتوسیستئین موجود در سیر توانستند با توقف رشد سلول‌های سرطانی و افزایش مرگ آنها، موجب توقف رشد تومورهای روده‌ی بزرگ در موش‌ها بشوند.  دی‌آلیل دی‌سولفید با فعال‌کردن پروتئین ERK چرخه‌ی رشد تومورها را برهم می‌زند. آلیل مرکاپتوسیستئین با فعال‌کردن پروتئین JNK1 و آنزیم کاسپاز موجب افزایش مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.  -پیشگیری از سرطان مثانه  سیر با تحریک دستگاه ایمنی و سم‌زدایی بدن موش‌ها از عوامل سرطان‌زا توانست از رشد تومورهای مثانه در آنها جلوگیری بکند. سیر فعالیت ماکروفاژ‌ها (درشت‌خوارها) و لنفوسیت‌ها را افزایش می‌دهد. این دو به سلول‌های درگیر سرطان مثانه حمله می‌کنند. سیر با فعال‌کردن آنزیم‌ آنتی‌اکسیدانی CYP2E1 بدن را از عوامل سرطان‌زا پاک می‌کند.  -کمک به درمان آلرژی  عصاره‌ی سیر می‌تواند از بروز واکنش‌های آلرژیک در موش‌ها جلوگیری بکند. اِتیل استات موجود در عصاره‌ی سیر می‌تواند پروتئین FceRI دستگاه ایمنی را به‌طور مستقیم متوقف بکند. این پروتئین با آزادکردن عوامل التهابی با بروز واکنش‌های آلرژیک ارتباط مستقیمی دارد. عصاره‌ی سیر با مهار آزادشدن هیستامین می‌تواند از بروز واکنش‌های آلرژیک جلوگیری بکند.  - خواص سیر برای پوست؛ محافظت از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش   سیر با تحریک سلول‌های ایمنی، در مراقبت از پوست در برابر اثرات مخرب پرتوهای فرابنفش مؤثر است. زمانی‌که فرد در معرض پرتوهای فرابنفش قرار بگیرد، یوروکانیک اسید موجود در پوست تغییر کرده و عملکرد دستگاه ایمنی را متوقف می‌کند. عصاره‌ی سیر با کاهش غلظت یوروکانیک اسید در موش‌ها از کاهش فعالیت دستگاه ایمنی جلوگیری کرد.  ۲۷. خاصیت ضدپیری  درمان موضعی درازمدت با عصاره‌ی سیر می‌تواند خاصیت ضدپیری داشته باشد. زیرا سیر موجب افزایش رشد و طول عمر سلول‌های پوست می‌شود. افرادی که سیر مصرف می‌کنند، نسبت به سایرین سلول‌های پوست سالم‌تری دارند.     آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر از آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کنند. همچنین سیر با خاصیت آنتی‌اکسیدانی‌اش موجب رشد سلول‌ها و به تأخیر انداختن پیری می‌شود.  - کمک به درمان ضایعات پوستی  سیر می‌تواند ضایعات پوستی مانند پسوریازیس و اگزما را درمان بکند. فعال‌شدن ترکیبی به‌نام NF-kB با بروز ضایعات پوستی در ارتباط است. این ترکیب توسط رادیکال‌های آزاد، عوامل سرطان‌زا و پرتو فرابنفش فعال شده و موجب بروز التهابات می‌شود.  اس‌آلیل سیستئین موجود در سیر با مهار رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو در مدل سلولی و مطالعات انسانی، از فعالیت NF-kB جلوگیری می‌کند.  - کمک به درمان جای زخم  سیر به درمان زخم‌های کلوئیدی (فزون‌گوشت) کمک می‌کند. این زخم‌ها نوعی زخم‌های سخت هستند که در اثر رشد بیش‌ازحد کلاژن موجود در پوست اتفاق می‌افتد. سیر می‌تواند بر فاکتورهای رشد، نیتریک اسید و آنزیم‌های مؤثر بر تولید کلاژن اضافی اثر بازدارندگی داشته باشد.  خواص سیر برای مو؛ کمک به کاهش ریزش مو یا طاسی  ژل سیر همراه با کرم استروئید می‌تواند به درمان بیمارانی که از ریزش مو رنج می‌برند، کمک بکند. ریزش مو ممکن است در اثر حمله‌ی سلول‌های دستگاه ایمنی به فولیکول‌های مو اتفاق بیفتد. دی‌آلیل دی‌سولفید موجود در سیر می‌تواند از واکنش‌های خودایمنی جلوگیری کند و با افزایش سلول‌های سرکوب‌کننده‌ی دستگاه ایمنی رشد موها را تحریک بکند.  - کاهش سطح کلسترول  سیر می‌تواند با کاهش ساخت کلسترول در کبد، کلسترول کامل و لیپوپروتئین با چگالی پایین یا کلسترول بد را کاهش بدهد. کلسترول بد در رگ‌های خونی لخته می‌شود و خطر بروز حملات قلبی و سکته‌ها را افزایش می‌دهد.  در مطالعه‌ای سیر توانست با غیرفعال‌کردن آنزیم‌های تولیدکننده‌ی کلسترول در ۷۰ بیمار دیابتی، سطح کلسترول آنها را کاهش بدهد.  - پیشگیری از چاقی  براساس مطالعات انجام‌گرفته بر روی موش‌ها سیر می‌تواند با کاهش وزن و تجمع چربی، خطر چاقی را کاهش بدهد. در مطالعات جانوری سیر پروتئین‌هایی را در بافت چربی، کبد و عضله فعال می‌کند که می‌توانند مواد مغذی را به‌جای انرژی، به گرما تبدیل بکنند.  آجوئن موجود در سیر با کاهش بافت چربی در موش‌ها از چاقی پیشگیری می‌کند. آجوئن موجب تولید هیدروژن پراکسید می‌شود. هیدروژن پراکسید آنزیم‌هایی (پروتئین کیناز) را فعال می‌کند که باعث نابودی سلول‌های چربی می‌شوند.  -کمک به درمان دیابت   دیابت در اثر ژنتیک، چاقی، کلسترول بالا، فشار خون بالا یا قند خون بالا بروز می‌کند. مقاومت به انسولین زمانی اتفاق می‌افتد که دیگر بدن‌ نتواند نسبت به انسولین واکنش بدهد. این امر موجب افزایش سطح قند خون و افزایش خطر ابتلا به دیابت می‌شود.  سیر مقاومت‌به‌انسولین، قند خون و کلسترول را در بیماران دیابتی کاهش می‌دهد. سیر با کاهش فعالیت آنزیم‌های فسفاتاز و آمینوترانسفراز مؤثر در انتقال گلوکز به کبد موجب کاهش قند خون در موش‌ها شد.  همچنین سیر مانع از فعالیت آنزیمی می‌شود که داروی CYP2E1 را در کبد تجزیه کرده و از این طریق نیز مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد. این آنزیم درنهایت می‌تواند با افزایش استرس اکسیداتیو عملکرد انسولین را مختل بکند.  - تقویت حافظه  سیر موجب افزایش هورمون سروتونین در مغز می‌شود. سروتونین یک انتقال‌دهنده‌ی عصبی است که موجب افزایش عملکرد شناختی افراد می‌شود. روغن سیر از طریق افزایش رشد نورون‌ها موجب تقویت حافظه و عملکرد شناختی در موش‌ها می‌شود.  - طعم بی‌نهایت لذیذ و استفاده‌ی آسان  مورد آخر جزو خواص سیر برای سلامتی نیست، اما باز هم مهم است. این واقعیت است که گنجاندن سیر در رژیم غذایی فعلی‌تان بسیار آسان است و (طعم بی‌نظیری به غذا می‌دهد).  سیر تکمیل‌کننده‌ی طعم بیش‌تر خوراک‌های لذیذ، به‌ویژه سوپ‌ها و سس‌ها است. هم‌چنین طعم قوی سیر می‌تواند دستور پخت غذاهای بی‌مزه را متحول کند. سیر در اشکال مختلف موجود است، از حبه‌ی کامل و سس‌های یک‌دست گرفته تا پودر و مکمل‌هایی مانند عصاره و روغن سیر.  فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی سیر

از دیگر خواص سیر می توان به خاصیت ضد انعقادی خون و کاهش دهنده غلظت خون، از بین برنده سلول‌های سرطانی و درمان تنگی اشاره کرد.

درباره خواص سیر ترشی باید بگوییم که بسیاری از خواص سیر در سیر ترشی هم هست و کسانیکه سیر دوست ندارند، می توانند سیر ترشی بخورند. ولی خب همین طور که می دانید هیچ چیز خواص سیر خام را ندارد.

هر چه ترکیبات آروماتیک (معطر) سیر بیشتر باشد، سیر تازه‌ تر و خاصیت بیشتری دارد. سیر‌ترشی‌ های بودار خاصیتی نزدیک به سیر تازه دارند. در سیر ترشی، سیر پخته شده یا سرخ می شود و طی فرآیندهایی موادش را کمی از دست می دهد و خو‌اص آن کمتر است.

این‌که گفته می‌شود مصرف سیر‌ترشی چند ساله برای بیماران قلبی ـ عروقی مفیدتر است، هنوز از نظر علمی تحقیق جامع و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است. ضمن این‌که باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به سیر‌ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات سیر می‌کاهد.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی سیر

دسته‌بندی نشده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!