google-site-verification: google71824fed87a2f1e4.html

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی مو سیر

-موسیر

موسیر (نام علمی: Allium stipitatum) یا (نام علمی: Allium hirtifolium) نام یک گونه از سرده سیر است. این گیاه بومی ایران بوده و به‌صورت وحشی می‌روید. موسیر دارای اسیدهای چرب و عناصر معدنی (پتاسیم، سدیم، منیزیم، آهن، مس، روی و منگنز) می‌باشد.

هفده توده موسیر کنگاور، سیاخ‌دارنگون، صحنه، آشتیان، دشت‌ارژن، کوهرنگ، سپیدان، دیواندره، بروجرد، خمین، یاسوج، نهاوند، خوانسار، هرسین، اراک، دشمن‌زیاری و کوهمره‌سرخی در ایران وجود دارد.

آخرین تحقیقات روی موسیر، نشان داد که بیشترین و کمترین درصد ماده خشک (۷۱/۳۶٪ و ۱۵/۲۹٪) به‌ترتیب مربوط به توده‌های هرسین و دشمن‌زیاری بود. توده کنگاور دارای بیشترین درصد آهن و مس و توده کوهرنگ دارای بیشترین مقدار منیزیم بود.

بیشترین مقدار سدیم در توده هرسین اندازه‌گیری شد. توده صحنه دارای حداکثر مقدار پتاسیم و منگنز و توده خمین دارای بیشترین مقدار روی بود. اندازه‌گیری اسیدهای چرب با گاز کروماتوگرافی نشان داد که بیشترین درصد لینولنیک اسید (امگا-۳) و لینولئیک اسید (امگا-۶) به‌ترتیب در توده‌های آشتیان و سپیدان مشاهده شد. این پژوهش نشان داد که توده‌های موسیر از نظر داشتن عناصر معدنی و اسیدهای چرب ضروری حایز اهمیت بوده و برای تغذیه انسان توصیه می‌شوند.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی مو سیر

-خواص دارویی گیاه موسیر

از فراورده‌های موسیر برای کم کردن قند خون در افراد دیابتی مورد استفاده‌است و هم چنین از خواص گندزدائی آن برای دفع انگل‌ها همراه غذا از آن استفاده می‌شده‌است و علاوه بر آن برای ضدعفونی کردن آب مورد استفاده داشته‌است. افزایش دفع ادرار، التیام دهنده و ترمیم‌کننده زخمها و تسکین دهنده التهاب طحال و کبد. تأثیر مثبت آن بر دستگاه اعصاب مرکزی، کاهش سردردهای میگرنی، کمک به سیستم قلبی– عروقی، کمک به کاهش چربیهای خون و پیشگیری از تصلب شرائین و تنظیم فشار خون هم قابل توجه‌است

-آشنایی با خواص متعدد و مهم موسیر

آیا می دانید موسیر برای چه چیزهایی خوب و مفید است؟ کمک به تقویت مو، بهبود عملکرد مغز، جلوگیری از دیابت و کاهش وزن چند نمونه از خواص فوق العاده موسیر است.

-بخوانید از فواید و خواص متعدد موسیر

با اینکه آن ها کوچک و طعم دار هستند، اما معمولاً در دستور العمل های خیلی زیادی استفاده نمیشوند، به نظر می رسد که موسیر ها بیشتر از بقیه اعضای خانواده حاوی آنتی اکسیدان و فنول باشد!این ویژگی آن ها را به یکی از بهترین غذاهای آنتی اکسیدانی برای کاهش آسیب رادیکال های آزاد و مبارزه با بیماری های مزمن تبدیل کرده است. دو مجموعه از ترکیبات، اکثر خواص درمانی شناخته شده در موسیر را تشکیل داده:ترکیبات سولفور، مانند آلیل پروپیل در سولفات (APDS) و فلانوئید ها مثل کورستین.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی مو سیر

خواص موسیر

موسیر برای چه چیزهایی خوب است؟ واقعیت های غذایی موسیر:

یک نصف فنجان موسیر:

    56 کالری

    0 گرم چربی

    5 گرم فیبر

    6 گرم شکر

    12 گرم کربوهیدرات

    832 میلی گرم ویتامین A (17.5 درصد DV)

    25 میلی گرم ویتامین B6 (12.5 درصد DV)

    5 میلی گرم ویتامین C (10 درصد DV)

    25 میلی گرم منگنز (10 درصد DV)

    234 میلی گرم پتاسیم (7.5 درصد DV)

علاوه بر سولفکسید یافت شده در موسیر و سایر آلومینیوم ها، پپتید و پروتئین هایی وجود دارند که قادر به فعالیت های مختلف تقویت ایمنی هستند و باعث ایجاد یک منبع مهم از عوامل درمانی می شوند.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی مو سیر

دسته‌بندی نشده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!