google-site-verification: google71824fed87a2f1e4.html

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی موسیر

-مروری بر خواص موسیر

موسیر جزء خانواده ی سیر و پیاز است، اما فاقد بوی سولفوریک قوی و بخارات آزاردهنده می باشد.

برگ های آن دراز و میان تهی و گل هایش به رنگ سرخ یا بنفش است. پیاز آن در مناطق کوهستانی می روید که از آن ترشی درست می کنند.

ریشه و پیاز گیاه بعد از انجام یک سری اقدامات خاص مورد استفاده قرار می گیرد بدین صورت که آن ها را به شکل رشته های بسیار نازک در آورده و در مسیر آب سرد قرار می دهند تا تلخی که در پیاز آن هست از بین برود و آن را در آفتاب خشک می کنند تا به عنوان چاشنی غذایی مصرف شود.

مصرف موسیر در فرانسه بسیار رایج است.

موسیر نسبت به پیاز برای پخت مناسب تر می باشد؛ به ویژه برای افرادی که به طعم و بوی پیاز حساس هستند.

موسیر نسبت به پیاز شیرین تر و هضم آن نیز آسان تر است.

درست است که موسیر شبیه پیاز و سیر است ولی بر خلاف پیاز، گل های آن تخم نمی دهد و دارای پیازچه های زیادی می شود و بر خلاف سیر، بوی مطبوعی دارد و نرم تر از سیر است و زود کوبیده و له می شود.

موسیر گونه های زیادی دارد و بهترین آن رنگ قرمز مِسی دارد که آن را خشک کرده و می سایند و در ادویه و غذا مخلوط می کنند.

اغلب قسمت های بالایی برگ دور ریخته می شوند، اما این قسمت ها سرشار از ویتامین و قابل استفاده در سالاد هستند. همچنین می توان آن ها را به صورت پخته مصرف نمود.

* گرد موسیر به غذاها به خصوص سُس های بی مزه طعم خوبی می دهد و طعم غذاها را لذیذتر می کند.

* متخصصان تغذیه معتقد هستند وجود موسیر در غذاها موجب تقویت معده می شود و همچنین عمل هضم را آسان می کند.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی موسیر

* موسیر سرشار از ویتامین C، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک، کلسیم و آهن است و منبع خوبی از پروتئین محسوب می شود، بنابراین یک سبزی مفید برای سبزی خواران می باشد.

* موسیر دارای ترکیبات سولفوری مانند آلیل پروپیل دی سولفید و فلاوونوئیدهایی از قبیل کوئرستین است. بررسی ها نشان داده اند افرادی که به میزان زیادی از فلاوونوئیدها مصرف می کنند، شانس پیشرفت سرطان، بیماری های قلبی و دیابت در آن ها کاهش می یابد. از دیگر خواص فلاوونوئیدها، اثرات آنتی باکتریال آن ها می باشد. همچنین این مواد، دارای خواص  ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد آلرژی هستند.

* موسیر در حذف سموم از بدن، به کبد کمک می کند.

* همچنین موسیر حاوی ساپونین ها می باشد که این ماده در مهار و کشتن سلول های سرطانی نقش دارد.

* موسیر دارای خواص شفابخش زیادی است که از آن جمله می توان به تولید پروستاگلاندین ها و رقیق نمودن خون اشاره نمود.

* مصرف موسیر تأثیر مثبتی بر دستگاه اعصاب مرکزی دارد و سردردهای میگرنی را کاهش می ‌دهد.

* از دیگر خواص موسیر می توان به تقویت قدرت جنسی، افزایش دفع ادرار، التیام‌ دهنده و ترمیم‌ کننده زخم ‌ها و تسکین‌ دهنده التهاب طحال و کبد اشاره کرد.

* موسیر به سیستم قلبی – عروقی، تنظیم فشار خون و کاهش چربی ‌های خون کمک می ‌کند و از تصلب شرایین جلوگیری می‌ کند

-فرق سیر با موسیر چیست و از لحاظ خاصیت چه تفاوتی با هم دارند ؟

موسیر و سیر برخلاف آنچه که تصور می شود دو گیاه متفاوت از هم هستند

-فرق بین موسیر و سیر در چیست؟

موسیر و سیر برخلاف آنچه که تصور می شود دو گیاه متفاوت از هم هستند ولی خواص مشابهی دارند، خود گیاه موسیر دارای ۴۰ گونه ی مختلف می باشد که طعمی شبیه سیر دارد و تلخی آن کمتر از سیر هست.

خواص موسیر همچون خاصیت آنتی اکسیدانی آن و رقیق تر کردن خون یا خواص آنتی باکتریالی آن شبیه سیر و حتی پیاز میباشد، البته که میزان مواد معدنی و ویتامین های موجود در آنها باهم اندکی متفاوت است.

ولی آنچه که از موسیر باید بدانید این است که طعم خوشایند آن بخصوص همراه با لبنیات و بو ندادن دهان پس از خوردن آن همراه ماست یکی از ویژگی های بارز آن است.

خاصیت ضد سرطانی موسیر با سیر یکی هست و هر دو دارای خواص ضد سرطانی به دلیل گوگرد موجود در خود دارند، اغلب موسیر به شکل پیازی تقریبا درشت از ریشه این گیاه که در زیر خاک بزرگ شده است در می آید و همراه محصولات و فرآورده های مختلفی به کار میرود.

-فرق سیر با موسیر چیست و از لحاظ خاصیت چه تفاوتی با هم دارند ؟

سیر به صورت چند سیر کوچک که داخل یک کیسه هستند تشکیل شده است اما موسیر به شکل یک پیاز می باشد.

سیر و موسیر علاوه بر شکل ظاهری از لحاظ خواص نیز با هم متفاوت هستند:

سیر ماده شیمیایی‌ای به نام آلیسین (Allicin) دارد که یک آنتی‌بیوتیک بسیار قوی است و نقش مهمی در نابود کردن طیف وسیعی از باکتری‌ها دارد. این تاثیر حتی بیشتر از پنی‌سیلین و تتراسایکلین است.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی موسیر

خوردن سیر خام باکتری‌ها را از بین برده و قدرت ایمنی بدن را بالا می‌برد.

سیر پخته نیز نقش کاهش‌دهنده کلسترول خون را دارد، آن را رقیق کرده و از تشکیل لخته‌ های خونی جلوگیری می‌کند.

 سیر پخته یک ضداحتقان، ضدسرفه و پیشگیری‌کننده از برونشیت است.

سیر برای درمان بیماری‌های مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیش‌زدگی و فشار خون‌بالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد می‌کند و در ضدعفونی‌کردن دستگاه‌های ادراری و عفونت‌های واژینال و مثانه نیز مؤثر است.

 سیر حافظه را تقویت کرده و فراموشی را از بین می‌برد.

 سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان‌ها می‌شود.

فروش طرح توجیهی، راه اندازی مزرعه، مشاوره و کار آفرینی موسیر

دسته‌بندی نشده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!