کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب، سیر

مشاوره و راه اندازی سیر ،مضرات سیرچیست؟09198000513

در ابتدا باید گفت سیر یک راه پردآرمد در کشور ایران می باشد که شرکت سرزمین سبز بند پایان در این زمینه تخصص و مهارت کامل در زمینه مشاوره وراه اندازی را دارد.

-مضرات سیر

سیر

مصرف سیر بی‌خطر است. مصرف سیر می‌تواند موجب ایجاد بوی بد دهان و بدن بشود (بعد از خوردن سیر، احتمالا باید به دنبال روش‌هایی برای از بین بردن بوی سیر باشید!). مصرف زیاد سیر خام (مخصوصا با معده‌ی خالی) می‌تواند موجب ناراحتی معده، باد معده و تغییراتی در باکتری‌های روده‌ای بشود.

لمس‌کردن سیر حین آشپزی یا مصرف موضعی سیر می‌تواند موجب حساسیت پوستی، سوختگی و تاول زدن بشود.

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب، سیر

سیر خاصیت ضدانعقاد خون دارد. بنابراین مصرف مقادیر بالای آن همراه با داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و وارفارین ممکن است تداخل داشته باشد. مصرف مکمل‌های سیر باید ۷ روز قبل از انجام عمل جراحی متوقف بشود تا از بروز هرگونه عوارضی پیشگیری بشود.

مقدار توصیه‌شده‌ی مصرف سیر در بزرگسالان ۴ گرم (۱ یا ۲حبه) سیر تازه در روز، ۲ تا ۳ عدد قرص ۳۰۰ میلی‌گرمی از پودر سیرخشک‌شده در روز یا ۷٫۲ میلی‌گرم عصاره‌ی سیر در روز است.

ترکیب فعال آلیسین تنها وقتی تشکیل می‌شود که سیر به‌صورت خام، له یا خرد و بعد مصرف شود. اگر قبل از له‌کردن آن را بپزید، دیگر همان اثرات سیر خام را نخواهد داشت. برای همین، بهترین روش این است که آن را به‌صورت خام مصرف کنید، یا قبل از افزودن به غذا آن را له و خرد کنید و بگذارید مدتی بماند.

روش مورد علاقه‌ی من برای مصرف سیر این است که چند حبه‌سیر تازه را له کنم، بعد با روغن زیتون طبیعی ممتاز و کمی نمک مخلوط کنم. این سس سالادی سالم و بسیار مطبوع است.

هزاران سال است که اعتقاد به خاصیت سیر به‌ویژه خواص دارویی سیر وجود دارد

-خواص سیر ترشی برای فشار خون بالا

خواص سیر ترشی چند ساله بیشتر بوده و برای بیماران قلبی و مبتلا به فشار خون بالا مفید می باشد. اشخاصی که یبوست، فشار خون پایین، بواسیر، آلرژی و معده ضعیفی دارند و یا گرم مزاج هستند به جای مصرف سیر که برایشان مضر است، از سیر ترشی استفاده نمایند. سیر ترشی بودار که ترکیبات گوگردی آن از بین نرفته برای بدن مفید می باشد. ضد ویروس، ضد سرطان، دفع سموم از کبد و سرعت بخشیدن به روند هضم غذا از دیگر خواص سیر ترشی می باشند اما بایستی در مصرف آن زیاده روی نکرد.

از خواص سیر ترشی می توان به این مساله اشاره کرد که آنتی اکسیدان قوی موجود در سیر، رادیکال آزاد را که باعث بیماری می‌شود خنثی می‌کند.

از دیگر فواید سیر ترشی می توان به ویتامین‌های B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن موجود در سیر اشاره کرد. این ویتامین B موجب کارکرد مناسب روده می شود. همچنین فسفر موجب در سیر ترشی در ازدیاد حافظه موثر است.

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب، سیر

از دیگر خواص سیر می توان به خاصیت ضد انعقادی خون و کاهش دهنده غلظت خون، از بین برنده سلول‌های سرطانی و درمان تنگی اشاره کرد.

درباره خواص سیر ترشی باید بگوییم که بسیاری از خواص سیر در سیر ترشی هم هست و کسانیکه سیر دوست ندارند، می توانند سیر ترشی بخورند. ولی خب همین طور که می دانید هیچ چیز خواص سیر خام را ندارد.

هر چه ترکیبات آروماتیک (معطر) سیر بیشتر باشد، سیر تازه‌ تر و خاصیت بیشتری دارد. سیر‌ترشی‌ های بودار خاصیتی نزدیک به سیر تازه دارند. در سیر ترشی، سیر پخته شده یا سرخ می شود و طی فرآیندهایی موادش را کمی از دست می دهد و خو‌اص آن کمتر است.

این‌که گفته می‌شود مصرف سیر‌ترشی چند ساله برای بیماران قلبی ـ عروقی مفیدتر است، هنوز از نظر علمی تحقیق جامع و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است. ضمن این‌که باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به سیر‌ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات سیر می‌کاهد.

مشاوره و راه اندازی سیر ،مضرات سیرچیست؟09198000513

آموزش پرورش سیر ,طرح توجیهی پرورش سیر

خواص دارویی سیرخواص سیر ترشیخواص سیر ترشی برای فشار خون بالاسیرسیر خاصیت ضدانعقاد خون داردسیر خاممضرات سیر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!