طرح توجیهی عقرب،پرورش عقرب،روش تکثیر عقرب،سم عقرب،تولید سم عقرب،سمی ترین عقرب،پادزهر،کژدم،محل زندگی عقرب،شکار عقرب،گونه های عقرب،روغن عقرب،فروش زهر عقرب،پادزهر عقرب گزیدگی،انواع عقرب،سرمایه گذاری عقرب،بچه زایی عقرب،آنتی دات،قیمت زهر عقرب،09198000513، آنالیز سم عقرب،آشنایی کلی با عقرب ها،بندپایان چیست،عقرب امپراطور،درمان خانگی عقرب گزیدگی،یافتن عقرب،عقرب سیاه،عقرب زرد،عکس شاه عقرب

مشاوره و راه اندازی پرورش عقرب ،نحوه آماده سازی عقرب ها بعد از ورود به محل پرورش چگونه است09198000513

در ابتدا باید گفت  عقرب یک راه پردآرمد در کشور ایران می باشد که شرکت سرزمین سبز بند پایان در این زمینه تخصص و مهارت کامل در زمینه مشاوره وراه اندازی را دارد.

تولید سم عقرب

سم‌گیری

طرح توجیهی احداث مزرعه پرورش و تکثیر عقرب

طرح توجیهی امروز درباره پرورش عقرب است که با نام های کژدم یا درازدُم (Scorpion) هم شناخته میشود. مراقب باشید که پرورش عقرب کسب و کاری تخصصی, پرخطر و پر سود است. فصل خرید عقرب از مهرماه تا اواسط اردیبهشت است.

پرورش عقرب و تولید زهر عقرب، پرورش عقرب سیاه در ایران، معرفی انواع عقرب ها، نحوه راه اندازی مزرعه پرورش عقرب پرورش عقرب، تکثیر و تولید مثل عقرب، سم گیری از عقرب

آشنایی کلی با عقرب ها (Scorpion)

معمولاً مردم از عقرب ها میترسند و آنها را دوست ندارند. عقرب ها ظاهری ترسناک دارند و همچنین، نیش آنها سمی و مرگبار است. هر چند که می توان گفت، درباره خطرناک بودن نیش عقرب ها، همواره افراط‌های صورت گرفته است، زیرا از بین هزاران عقرب فقط سم ۲۵ عقرب قادر به مرگ آدم است. عقربها تنها موجوداتی هستند که اشعه Radioactive روی آنها تاثیری ندارد.

محل زندگی کژدم‌ها

کژدم‌ها در محیط خارج از خانه در شکاف و درز بین سنگ‌ها، زیر پوست درختان، بین هیزم‌ها و مانند آن یافت می‌شوند و در محیط خانه در حمام، دستشوئی، آشپزخانه و محیط‌های مرطوب دیده می‌شوند. این جانوران در طول روز در گوشه‌ای بی‌حرکت و پنهانند و در طی شب فعالیت خود را آغاز می‌کنند و به دنبال شکار خود می‌روند و سم خود را از طریق نیش که در انتهای دم آنها وجود دارد به شکار خود تزریق می‌کنند.

نیاز کژدم‌ها به اکسیژن بسیار کم است به طوری که می‌توانند تا یک شبانه روز در عمق آب زنده بمانند یا این که ماه‌ها در یک بطری در بسته زنده بمانند.

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب،عقرب

— دما: دمای مناسب برای پرورش عقرب بین 21 تا 32 درجه سانتیگراد است. همچنین لازم است برخی مواقع این دما تا 37 درجه سانتیگراد نیز بالا رود. به طور کلی دمای متغیر محیط برای تنظیم دمای بدن عقربها لازم است، از این رو داشتن یک سیستم گرمایشی در محل نگهداری ضروری است.

— نور: عقربها محیط تاریک را میپسندند بنابراین نوردهی چندانی مورد نیاز نیست.

شکل ظاهری کژدم‌ها

کژدم‌ها رنگ‌های مختلفی مثل زرد مایل به قهوه‌ای، قهوه‌ای، خاکستری و سیاه دارند و اندازه آنها بین ۱۸ تا ۵/۱ سانتی‌متر مختلف است. ولی به واسطه شکل بدنی خود که حالتی تخت و صاف دارد، می‌توانند از شکاف‌هایی به عرض ۳ میلی‌متر نیز عبور کنند و خود را وارد خانه سازند.

تغذیه لازم برای پرورش عقرب

برای تغذیه عقربها میتوانید از کرم خاکی یا جیرجیرک و.. استفاده کنید.
عقرب ها از گونه های مختلفی از حشرات، عنکبوت ها، عقرب های دیگر و مارمولک تغذیه می کنند.
آن ها همچنین از پستانداران کوچک مثل موش تغذیه می کنند. عقرب ها باید آب برای نوشیدن داشته باشند اما آن ها بدون غذا می توانند تا چندین ماه زنده بمانند.

چون بحث پرورش عقرب و بهره برداری از آن هست، لازمه که مواد تقویتی مربوطه تهیه و به همراه کرم و جیرجیرک به عقربها داده بشود.
هفته ی چندبار تغذیه لازم است و آب خوردن هم می بایست هر روز تعویض شود.

• فصل خرید عقرب فصل خرید عقربها از مهرماه تا اواسط اردیبهشت است. که در حال حاضر توسط صیادان انجام میشود و به موسسات وابسته میفروشند. این موسسات عقرب‌ها را پس از خریداری براساس گونه جداسازی و با استفاده از دستگاه شوک الکتریکی سم‌گیری می‌شوند.

محل نگهداری عقرب

محل نگهداری عقرب باید سر پوشیده باشد. و کف محل نگهداری را شن بریزید، همچینین محل نگهداری باید دارای تهویه های مناسبی باشد و از مواردی مثل کنده درخت و ظرف آب کم عمق نیز استفاده شود. نوردهی خیلی نیازی نیست. اما توجه داشته باشید که عقرب از کوچکترین سوراخ ممکن است به بیرون راه پیدا کند. بنابراین وجود توری های ریز در مسیر تهویه بسیار ضروری است.

تولید مثل عقرب‌ها

عقرب‌ها زنده‌زابوده و اغلب از نیمه تابستان تا نیمه پاییز می‌زایند و تعداد نوزادها بسته به نوع عقرب از 6 تا ۹۰ عدد متغیر است. در برخی از انواع عقرب‌ها، نوزادان از سر خارج می‌شوند و در برخی دیگر نوزادان از دم . نوزادان پس از تولد خود را به سطح پشتی بدن مادر می‌رسانند و دست کم تا زمان نخستین پوست‌اندازی نوزادان بر پشت کژدم مادر جابجا می‌شوند. در این هنگام اغلب، به علت گرسنگی و نبود غذا عقرب مادر از چند نوزاد خود به عنوان غذا استفاده می‌کند.
مدت باروری بسته به نوع عقرب متفاوت و معمولاً بین 2 تا 4 ماه است.
زمان خروج نوزادها نیز براساس نوع رشد جنین از یک ساعت تا ده روز گزارش شده است.

نحوه آماده سازی عقرب ها بعد از ورود به محل پرورش

عقربها را بعد از ورود (خرید یا شکار) همه را در یک تشت خشک با عمق بیست سانت با خار و خاشاک و خاک و هر موادی که به آنها چسبیده میریزیم و بعد گونه به گونه جدا کرده و داخل تشتهای کوچکتر با همان عمق البته بدون خاک و خار و خاشاک ریخته و بعد عقرب ها را به عنوان مثال سی عدد سی عدد در یک پارچ دهان گشاد شیش ای ریخته و با آب ولرم دمای بین 21 تا 28 درجه و در اتاق و دارای دمای بیست تا بیست و پنج درجه و به دور از باد کولر و باد مستقیم و حتما آب مورد استفاده تصفیه شده باشد عقربها را هفت هشت بار با پنس داخل این پارچ هم میزنیم تا آلودگی و خاک از بدنشان جدا شده و بعد عقربها را در الک ریخته و با آب پارچ به یکباره میریزیم در داخل الک و در زیر الک یک سطل گذاشته تا آب خارج شده از الک داخل این سطل بریزد.

در مرحله بعد عقربها را که در حال تقلا هستند تا از هم جدا شوند را با دو سه ضربه به لبه تشت دیگری ،ریخته و در تشت (خشک) سوم، این تشت را پر است از روزنامه و کاغذهای تکته تکه شده و ریز شده کرده و عقرب ها را داخل این تشت ریخته تا رطوبت و خیسی عقرب ها را بگیرد. به همین روش میتوانید عقربها را شسته و خشک کنید.

تجهیزات مورد نیاز پرورش عقرب

محفظه ی نگهداری پلاستیکی – ترازوی کوچک دیجیتالی – ph متر – آکواریوم زایشگاه – چراغ قوه uv – دماسنج و رطوبت سنج – دستگاه دیسیکاتور – پنس بلند – الکترو شوک قابل تنظیم – ماسه مرغوب – لوله آزمایشگاهی – دستگاه فریز – قفسه با ساخت توسط نبشی – جعبه کمک های اولیه – پلیت شیشه ای 15 سانتی – پلیت پلاستیکی 8 سانتی – آبپاش – صندوق چرخ‌دار – کفپوش با عرض 170 – دستگاه فریز درایر – تانک ازت 3 لیتری – ابزار آلات کارگاهی – وسایل تنظیف وان و جارو و…

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب،عقرب

از رایج‌ترین روش‌های سم‌گیری از کژدم‌ها، استفاده از غده سمی عقرب یا به عبارتی بند انتهایی دم عقرب است. این بند انتهایی را غده سمی می‌گویند و نباید با دیگر بندهای دم عقرب که پنج عدد هستند، اشتباه شود. برای سم‌گیری ابتدا غده سمی را از محل اتصال با آخرین بند دم (بند پنجم) قطع می‌کنند و آن را شستشو می‌دهند. سپس در دستگاه‌های خشک‌کننده حدود یک ماه قرار می‌گیرد تا به‌طور کامل خشک شود. پس از آن غده‌ها را در هاونهای بلورین می‌کوبند تا خرد شوند سپس با آب مقطر حل می‌کنند. محلول به‌دست آمده را در سانتریفوژ قرار می‌دهند تا مایع محتوی سم جدا شود.

روش دیگر برای تهیه سم که به وسیله آن سم خالص‌تری تهیه می‌شود، استفاده از دستگاه شوک الکتریکی است. به این ترتیب که با استفاده از دو سر الکترودی که در طرفین غده سمی قرار می‌گیرند، شوک الکتریکی به جانور وارد می‌کنند که باعث می‌شود سم خالص به بیرون بریزد

سَم عقرب

زهر عقرب مایعی بی‌رنگ و شفاف است که خاصیت قلیایی تا خنثی دارد و در واقع نوعی پروتئین است. سم از عناصری مانند کربن، ئیدروژن، ازت و گوگرد تشکیل شده‌است. سم شامل پروتئین‌های مختلفی از قبیل توکسین و آنزیم می‌شود.
زهر اکثر کژدم‌های سمی باعث نابودی گلبول‌های قرمز خون می‌شود.

  • حدود ۱۸ ماه طول میکشد تا عقرب به سنی برسد که قابلیت سم گیری را داشته باشد.

میزان تولید سم عقرب و قیمت آن در واحدهای پرورش عقرب

از هر ۱۵۰ هزار عدد عقرب به طور میانگین ۲۵ گرم سم خشک عقرب تولید میگردد، که قیمت هر گرم آن در بازارهای جهانی ۷۰ میلیون تومان میباشد. بعبارتی از پرورش و سم گیری ۱۵۰ هزار عقرب میتوان ۱.۷ میلیارد تومان فروش داشت.

زهر عقرب داروی اثربخشی در زمینه پزشکی و درمان بیماری ها به شمار می رود. به همین دلیل تولید و فروش زهر عقرب به روش مناسبی برای تولید ثروت و کسب درآمد برای برخی افراد تبدیل شده است.
با توجه خواص سم عقربها هر گالن زهر عقرب ۳۹ میلیون دلار قیمت دارد و از این روی زهر عقرب در زمره گرانترین مایعات دنیا قرار می گیرد.

اجزاء تشکیل دهنده سم عقرب:

عناصر: کربن، گوگرد، هیدروژن، ازت
آنزیم ها: لسیتیناز، فسفولیپاز، هیالورونیداز، پروتئیناز، آنزیم ها
توکسین‌ها: نروتوکسین، هماتوکسین، کاردیوتوکسین
آنزیم ها: آنزیم های تجزیه کننده به همراه توکسین های پروتیینی به بافت و یا خون حمله میکنند و با تجزیه اجزاء سلولی و خونی باعث مرگ سلول میشوند. هر آنزیم با توجه به شرایط تاثیر گذاری آن باعث تخریب میشود.
پروتئیناز پروتیین ها را تخریب می‌کند
هالیورونیداز اسید هیالورنیک را میکشد.
فسفولیپاز زنجیره های لیپیدی و فسفاتی را از کار می اندازد.
لسیتیناز لسیتین را تجزیه میکند.

شرایط سم گیری و نگه داری سم

زهر مایع زیر نیم ساعت فاسد می شود.
دمای اتاق در هنگام زهرگیری باید چهار درجه باشد و بعد از زهرگیری باید در فریزر مخصوص آزمایشگاهی نگهداری شود.
در دمای منفی هشتاد زهر به مدت زیاد تری ماندگار هست. البته باید پدیده شکست پروتئین رو هم کامل اطلاع داشته باشیم و اعمال کنیم.
سم خشک دوسال ماندگاری دارد.
دمای نگهداری سم خشک C°+۴
دمای نگهداری سم مایع ۸۰-C°
دمای انتقال سم مایع ۲۰-C°

مشاوره و راه اندازی پرورش عقرب ،نحوه آماده سازی عقرب ها بعد از ورود به محل پرورش چگونه است09198000513

آموزش پرورش و تکثیر عقرب,scorpion,

آشنایی کلی با عقرب هااجزاء تشکیل دهنده سم عقرباستفاده از غده سمی عقرب یا به عبارتی بند انتهایی دم عقرب استبرای تغذیه عقربها میتوانید از کرم خاکی یا جیرجیرک و.. استفاده کنیتولید مثل عقرب‌هارایج‌ترین روش‌های سم‌گیری از کژدم‌هازهر عقرب مایعی بی‌رنگ و شفاف استسم خشک دوسال ماندگاری داردشرایط سم گیری و نگه داری سمطرح توجیهی احداث مزرعه پرورش و تکثیر عقربعقرب ها ظاهری ترسناک دارندمیزان تولید سم عقرب و قیمت آن در واحدهای پرورش عقربنحوه آماده سازی عقرب ها بعد از ورود به محل پرورشهر ۱۵۰ هزار عدد عقرب به طور میانگین ۲۵ گرم سم خشک عقرب تولید میگردد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!