فروش طرح توجیهی ، راه اندازی مزرعه ، مشاوره و کار افرینی گل ختمی

ترکیبات مهم گل ختمی

مهم ترین ترکیب ریشه ی ختمی، موسیلاژ آن است که در فصول مختلف، درصد آن متفاوت است و در زمستان به حداکثر می رسد. منابع مختلف، درصد موسیلاژ ریشه ی ختمی را بین 10 تا 35 درصد ذکر می کنند. موسیلاژ در اثر هیدرولیز، قندهای رامنوز، گالاکتوز و اسید گالاکتورونیک، ایجاد می کنند ترکیبات دیگر، شامل: فلاونوئید، پکتین، قندها، آسپاراژین و کمی استرول هستند.

ویژگی های یک ماهی کوی سالم زینتی و روش مراقبت از آن

ریشه ی ماهی کوی (Koi) به کشور ژاپن باز می گردد. بعد از ژاپن را با نام « نیشیکیگوی » می شناسند که به معنی « رنگارنگ پشمی » است. تحقیقات انجام شده زیستگاه اولیه ماهی کوی در آسیای مرکزی بوده است.

فروش طرح توجیهی ، راه اندازی مزرعه ، مشاوره و کار افرینی گل ختمی

نتیجه تصویری برای گل ختمی

 

طریقه و مقدار مصرف

ریشه ی خشک شده ی ختمی را ابتدا باید با آسیاب به صورت پودر تبدیل کرد؛ سپس بر روی 3 تا 10 گرم از این پودر، یک استکان یا لیوان آب سرد اضافه نمود و به مدت نیم ساعت خیساند. (البته هر چه بیشتر خیسانده شود، بهتر است)؛ آن گاه با همزن، آن را به خوبی هم زد و سپس صاف کرد.حاصل صاف شده را می توان به طور مستقیم و یا با یک قاشق عسل، مخلوط کرده و میل نمود. چون عسل، خود دارای اثرات ضدسرفه و گرفتگی صدا است،

تصویر مرتبط

فروش طرح توجیهی ، راه اندازی مزرعه ، مشاوره و کار افرینی گل ختمی

فروش طرح توجیهی ، راه اندازی مزرعه ، مشاوره و کار افرینی گل ختمی

فروش طرح توجیهی ، راه اندازی مزرعه ، مشاوره و کار افرینی گل ختمی

دیدگاه بگذارید