کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب،جلبک

مشاوره و راه اندازی جلبک ،اشکال مختلف جلبک دریایی را بشناسید09198000513

در ابتدا باید گفت جلبک یک راه پردآرمد در کشور ایران می باشد که شرکت سرزمین سبز بند پایان در این زمینه تخصص و مهارت کامل در زمینه مشاوره وراه اندازی را دارد.

-اشکال مختلف جلبک دریایی

جلبک در دو شکل قرص و پودر:

جلبک آنقدر مواد مغذی در خود جای داده که کاملا شگفت آور است، یک قرص تنها ۷گرم از پودر جلبک خشک را در بر می‌گیرد.

    پروتئین: ۴گرم.

    ویتامین B۱ (تیامین): ۱۱ درصد RDA.

    ویتامین B۲ (ریبوفلاوین): ۱۵درصد RDA.

    ویتامین B۳ (نیاسن): ۴ درصد RDA.

    مس: ۲۱ درصد RDA.

    آهن: ۱۱درصد .RDA

    آن‌ها همچنین حاوی مقادیر کافی منیزیم، پتاسیم و منگنز و مقادیر کمی از تقریبا هر ماده مغذی که ما نیاز داریم می‌باشند.

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب،جلبک

تنها ۲۰ کالری و ۱/۷ گرم کربوهیدرات قابل هضم دارند. گرم برای گرم، این به این معناست که جلبک ممکن است دقیقا مغذی‌ترین ماده غذایی روی سیاره باشد. یک قرص جلبک دربرگیرنده مقادیر کم چربی (حدود ۱ گرم)، ازجمله اسیدهای چرب امگا۶ و امگا ۳ در یک قرص حدود ۱.۵ گرمی از آن باشد.

کیفیت پروتئن جلبک در مقایسه با تخم مرغ عالی است. تمامی آمینواسیدهای ضروری که ما نیاز داریم را شامل می‌شود. اغلب ادعا می‌شود که جلبک حاوی ویتامین B۱۲ است که نادرست است. جلبک دربرگیرنده‌ی ویتامین کاذب B۱۲ است که برای انسان‌ها مفید نیست.

جلبک خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی قدرتمندی دارد.

خواص جلبک دریایی برای بدنآسیب اکسیداتیو می‌تواند به DNA و سلول‌های ما صدمه برساند. این آسیب می‌تواند التهابات مزمنی که منجر به سرطان و سایر بیماری‌ها می‌شود را تحریک کند.. جلبک منبع فوق‌العاده‌ای از آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند در برابر آسیب اکسیداتیو از بدن محافظت کند.

جز فعال اصلی آن ‌ phycocyanin نامیده می‌شود. این ماده آنتی‌اکسیدانی منحصر به جلبک‌های سبز-آبی می‌باشد. Phycocyanin می‌تواند با رادیکال‌های آزاد مبارزه کنند و مانع از تولید مولکول‌های التهاباتی ‌شود، اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی موثری را تامین می‌کند.

 جلبک میزان تری‌گلیسیرید و LDL را کم می‌کند.

قرص جلبک سبزدر حال حاضر بیماری‌های قلبی بزرگترین قاتل در جهان محسوب می‌شوند. مشخص شده است که بسیاری از فاکتورهای قابل اندازه‌گیری، که به‌ عنوان فاکتور خطر نامیده ‌می‌شوند، با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبطند. همانطور که نشان داده شده جلبک اثرات مفیدی بر روی بسیاری از آنها دارد.

برای مثال، می‌تواند کلسترول کلی، کلسترول LDL و تری‌گلیسیرید را کم کند، در حالی که کلسترول HDL (نوع خوب) را افزایش می‌دهد. در مطالعه‌ای با ۲۵ نفر شرکت‌کننده مبتلا به دیابت نوع ۲، با مصرف ۲ گرم از جلبک در روز این نشانه‌ها را به‌طور چشمگیری بهبود یافت.

مطالعه‌ای دیگر از افراد با کلسترول بالا نشان داد که ۱ گرم جلبک در روز، تری‌گلیسرید را تا حدود ۱۵.۳٪ و LDL را تا حدود ۱۰.۱٪ کم می‌کند. مطالعات متعدد دیگر اثرات مطلوب مصرف آن را نشان می‌دهند اما در مقادیر بالای ۵ تا ۸گرم جلبک در روز.

جلبک از کلسترول LDL در برابر اکسیده شدن محافظت می‌کند.

پودر جلبک دریاییساختار چربی بدن مستعد پذیرش آسیب‌های ناشی از اکسیداتیو می‌باشد. Lipid proxidation، عامل اصلی بسیاری از بیماری‌های جدی شناخته شده است. به عنوان مثال، یکی از مراحل کلیدی در مسیر بیماری‌های قلبی لیپوپروتئین LDL است که در خون اکسیده شده است.

جالب توجه است، به نظر می‌رسد آنتی اکسیدان‌های موجود در جلبک به ویژه در کاهش lipid proxidation موثرند. این امر بارها در مطالعات انسانی و حیوانی نشان داده شده است. در یکی از این مطالعات با ۳۷ نفر شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع ۲، که روزانه ۸ گرم از جلبک در طول روز مصرف می‌کردند، به طور قابل توجهی علائم آسیب‌های اکسیداتیو کاهش یافت. همچنین جلبک سطح آنزیم‌های آنتی اکسیدان در خون را افزایش می‌دهد.

-جلبک خواص ضد سرطانی دارد به ویژه در مقابل سرطان‌های دهانی

برخی از شواهد نشان می‌دهد که جلبک می‌تواند خواص ضد سرطانی داشته باشد. برای مثال، برخی از تحقیقات در مورد حیوانات نشان می‌دهد که جلبک می‌تواند وقوع سرطان و سایز تومور را کاهش دهد.

کار آفرینی، کسب درآمد از عقرب،جلبک

جلبک به ویژه در سرطان دهان مورد مطالعه قرار گرفته است. مطالعه‌ای به تاثیرات جلبک در مورد ۸۷ نفر در هند با ضایعات پیش سرطانی که OSMF در دهان نامیده می‌شود، پرداخت.

پس از یک سال و افرادی که روزانه به میزان ۱ گرم جلبک مصرف می‌کردتد تا ۴۵٪ و تنها ۷٪ از گروه دیگر با پسروی کاملی در زخم دهانشان، مواجه شدند. وقتی آن‌ها مصرف جلبک را متوقف کردند، تقریبا نیمی از افراد اذعان داشتند که زخمشان در طول سال دوباره برگشت. در مطالعه‌ای دیگر متشکل از ۴۰ نفر با جراحات OSMF، با مصرف یک گرم جلبک در روز نسبت به داروی پنتااکسیفیلین نشانه‌های بهبود بیشتری داشتند.

مطالعات نشان می‌‌دهد که ممکن است فشار خون را کاهش دهد.

فشار خون بالا محرکی مهم در بسیاری از بیماری‌های کشنده است. ازجمله حمله‌های قلبی، سکته مغزی و بیماری‌ مزمن کلیوی. اگرچه مصرف ۱ گرم جلبک در روز بی‌تاثیر است، اما نشان داده شده است که مصرف ۵ گرم در روز، فشار خون در افراد با میزان فشار خون طبیعی را کاهش می‌دهد.جلبک، با افزایش تولید نیتریک اکسید، مولکول‌های علامت دهنده که به سلول‌های خونی کمک می‌کند تا منبسط و منقبض می‌شوند را تحریک می‌کند.

مشاوره و راه اندازی جلبک ،اشکال مختلف جلبک دریایی را بشناسید09198000513

آموزش پرورش جلبک ,طرح توجیهی پرورش جلبک

آنتی اکسیدان‌های موجود در جلبکجلبک از کلسترول LDL در برابر اکسیده شدن محافظت می‌کندجلبک خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی قدرتمندی داردجلبک میزان تری‌گلیسیرید و LDL را کم می‌کندخواص جلبک دریاییکیفیت پروتئن جلبک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!